Mahukan Keuntungan? Mari Bersama VBIZ.my
Sekarang masanya

APA SEBENARNYA VBIZ.my yang kini sudah mula heboh diperkatakan dan sedang menjadi perbualan ramai sekarang?

Disimpulkan keseluruhannya, VBIZ adalah peluang untuk siapa sahaja memperoleh keuntungan berganda melalui sistem pemasaran yang telah lama berada di dunia ini. Segalanya telah disiapkan, hanya perlu melaksanakan sahaja.

Dimulakan pada tahun 2015 dengan satu matlamat sahaja iaitu memberi keuntungan bergamda untuk ahli VBIZ. Sama-sama meraih untung berterusan melalui sistem pemasaran yang telah setua sejarah.

Setengahnya berselindung, malu-malu nak sebut Multi-Level Marketing akibat angkara mereka yang terdahulu, menjadikan MLM sebagai gelanggang sarkas. Tetapi tidak bagi VBIZ yang kini sedang mengajak untuk kembali kepada basic. Bukan MLM yang penuh dengan janji manis mengenai pendapatan juta-juta sekelip mata.

KEUTAMAAN: PRODUK

PRODUK asas MLM original, real MLM. Produknya pula bukan ‘asal ada’ sebaliknya produk yang memang diperlukan ada ada pembelian ulangan oleh pengguna.

Oleh sebab VBIZ mengamalkan real MLM, maka produk yang dijadikan asas MLM adalah produk yang sememangnya diperlukan oleh penguna. Semestinya juga produk yang tinggi jualan ulangan supaya usahawan MLM yang berusaha bersama VBIZ memperoleh keuntungan berterusan.

Tidak ada produk ajaib, sebaliknya produk basic dengan harga yang munasabah dalam 3 kategori: Kesihatan, Kecantikan, Keperibadian.

PELAN INSENTIF MENGUNTUNGKAN

SELALUNYA untuk menarik money gamer pelan direka sedemikian rupa untuk menarik gamer yang sentiasa mencari peluang wang pantas. Sama ada dapat atau tidak dapat, mereka akan meningalkan syarikat tersebut melompat kepada syarikat lain, begitgulah seterusnya tanpa  henti.

Bahkan ada syarikat yang sengaja menyediakan pelan begitu untuk hit and run. 

Tidak di VBIZ. Pelannya munasabah untuk menghasilkan pendapatan yang besar berterusan. Besar atau kecil pendapatan adalah bergantung kepada usaha, bukannya money game.

PENGURUSAN DAN PENGALAMAN

KEJAYAAN dan juga kegagalan masa lalu dijadikan panduan untuk menguruskan VBIZ. Hanya mereka yang berpengalaman lama dalam bidang masing-masing berada di dalam VBIZ bagi memastikan VBIZ terus maju ke hadapan memberi keuntungan kepada usahawan-usahawan yang bernaung di dalam VBIZ.